top of page

BLOG

Kaland, élmény, emlékek: A legkedvezőbb lehetőség külföldi fotózásra

Külföldre utazni ma már nem egy lehetetlen küldetés, viszont csak egy fotózás miatt utazni számos plusz költséggel, tervezéssel járhat, ezért sokaknak eszébe sem jut, pedig nagy kaland, élmény - és extra emlék lehet, amin ráadásul a család minden tagja egyszerre szerepel gyönyörű kivitelben.


Azonban van egy másik út is arra, hogy ilyen szuper élményeket és emlékeket szerezzetek, jóval kevesebb idő, energia és anyagi ráfordítással: Íme a legkedvezőbb lehetőség külföldi fotózásra és egy szuper ajánlat!


italy dolomites engagement session all we have just stories

Ha már egy ideje követsz tudod, hogy folyton kíváncsi emberként lételemem a kaland, felfedezés, tapasztalás és ennek köszönhetően az utazás, a világ, más kultúrák, országok és emberek megismerése az életem része.


Mióta fele annyiból kijön egy Olaszországi kiruccanás, mint egy hétvége a Balatonon, gondolkodás nélkül töltjük fel az évet különféle kalandokkal, kisebb kiruccanásokkal - és szerencsére munkaügyben is bőven akad lehetőségünk külhonban tevékenykedni.


De mi szól még a kedvezőbb ajánlatokon túl egy külföldi fotózás mellett?


engagement photoshoot malta destination photographer all we have just stories

Egyedi Háttér és Atmoszféra

Külföldi helyszínek szinte mindig egyedi és különleges atmoszférát biztosítanak a fotózásnak. Legyen szó tengerparti naplementéről, hegyek csúcsainak panorámájáról vagy történelmi városok szűk utcáiról, a környezet hozzájárul az egyedülálló és emlékezetes képek elkészítéséhez.


elopement photography wedding in rome hungarian photographer all we have just stories.jpg


Kapcsolatok és Élmények

A külföldi fotózás nemcsak arról szól, hogy gyönyörű helyeken örökítsük meg a pillanatokat, hanem az élményről és a kapcsolatokról is. Az új környezet és a közös kalandok olyan emlékeket teremtenek, amelyeket sosem felejtünk el, és amelyek a fotókon keresztül örökké élnek.


A külföldi helyszín választása nemcsak a fotók szépségét, hanem az emlékek gazdagságát is növeli. Egy-egy pillanat megörökítése nemcsak a kattintásról szól, hanem az életünk egy szeletéről, egy varázslatos kalandról, ami örökké velünk marad. Legyen a fotózás élmény, és az emlékek színes palettájának része a világ bármelyik szegletéből!


családi fotózás tátra csorba-tó family shoot tatry all we have just stories

Mégis mi ennek a legkedvezőbb módja?

Mivel nem csak az utazás, a felfedezés, az élmények hajtanak, hanem fotózás szépsége, a hobbiból lett szerelem, az alkotás élménye is, így kifejezetten szeretem ezt a két dolgot összekötni. Éppen ezért itt a lehetőség külföldi fotózásra:


HA AZ UTAZÁSI LISTÁMRÓL VÁLASZTASZ HELYSZÍNT ÉS OTT TALÁLKOZUNK A FOTÓZÁSRA, CSAK A FOTÓZÁSRA VÁLASZTOTT CSOMAG DÍJÁT KELL MEGTÉRÍTENED, AZ UTAZÁSSAL JÁRÓ KÖLTSÉGEKET NEM! :)


Ez pont olyan, mintha itthon fotóznánk, csak sokkal jobb!


paris family photographer destionation photographer all we have just stories


Az idei lista (még bővülhet), amikre le tudsz csapni a kedvező ajánlattal :) Ott tali!


travel dates all we have just stories utazási időpontok külföldKommentare


bottom of page