top of page

BLOG

Varázslatos pillanatok túra és hegy szerelmeseknek - Családi fotózás a Tátrában

Ha egy olyan fotóst keresel, aki nemcsak a hegyek szépségét örökíti meg, de szereti az elkapott pillanatokat és az őszinte érzelmeket, akkor jó helyen jársz! Így néz ki egy családi fotózás a Tátrában.


Ha egy mondatban kellene összefoglalnom a kép történetét, csak annyit írnék: Alex, Dani és a kis Freja természetes közegében - de szerencsére a karakterszám megengedi, hogy azt is elmeséljem, miért.


Alex és Dani biológusok, imádnak gombászni, túrázni, lételemük a természet, a kis erdei tündérnek, Frejának pedig csak megszületnie kellett ahhoz, hogy a mindennapos természetjárás, természetes élővilág tisztelete és rajongásig imádott erdei bogarászás a legtermészetesebb dolog legyen a mindennapjaiban.


Már Freja előtt is sok időt töltöttek az Alpokban, Tátrában és a gyermekvállalás egy pillanatra sem vetett vissza a kalandvágyukból, sőt, alig várták, hogy megmutathassák Frejának, milyen gyönyörű, értékes és csodálatos a világ, ami körülveszi - így döntöttek amelett, hogy a családi fotózás a Tátrában lesz.


Öröm volt nézni, ahogy ez a kislány a maga legmagabiztosabb bátorságával, békéjével és a világba vetett végtelen bizalmával fedezett fel mindent, amit azokkal a szép nagy szemekkel láthat és amiket azokkal az apró husi ujjakkal tapinthat és ez felhőtlen boldogsággal tölti el és ez mennyire t e r m é s z e t e s.


Öröm volt ilyen környezetben alkotni, de még nagyobb öröm volt mindezt úgy tenni, mintha ez a világ legtermészetesebb története lenne. Talán az is volt.


( és többször nem írom le a természet szót ígérem!)

Comments


bottom of page