top of page

STORIES

Bring me back to the Mountains - jegyes fotózás az Alpok vonulatain Annával, Marcival és Mirkóval

Üdvözöllek a fotózás szerelmesei és hegyi kalandorok közösségében! Ma egy különleges történetet és fotókat mutatunk be Nektek Anna, Marci és Mirkó, a kutyus, szlovéniai túrázásuk során készült jegyes fotózásukról.


Anna és Marci az edzőteremben ismerkedtek meg, ahová azóta is együtt járnak.

De nem csak “ennyi” a közös pont, sőt, nem is pontok kötik össze őket, hanem a szüntelen

𝐾𝑖́𝑣𝑎́𝑛𝑐𝑠𝑖𝑠𝑎́𝑔 és 𝑛𝑦𝑖𝑡𝑜𝑡𝑡𝑠𝑎́𝑔.


Kíváncsinak lenni a világra, a változásokra, az újra és régire, a múltra és jövőre de legfőképp a választott másikra — és nyitottnak lenni mindenre, ami a másik kíváncsiságából fakad, ami a másikat élteti, mozgatja és megérinti.


Egy harmónikus, elfogadó, megtartó és erős kapcsolathoz valójában tényleg csak ez a két összetevő szükséges, ez az, amit láttam és tanultam a hétvégi hegyi túránk alatt róluk és általuk.


Anna így küzdötte le a tériszonyát és gyalogolt végig a Magas-Tátra gerincén Marci hegy és túra szerelméért, Marci pedig így kapott rá a Birkenstock papucsokra, az evezésekre, a tudatosabb étkezésre, így nevelnek együtt egy mentett négylábút, Mirkót és így, ebben a kíváncsiságban és nyitottságban ünneplik ma az örök ígéretet egymásnak: Megmaradni egymásnak a világ összes változásában.


Ha hasonlóan szereted a túrázást és a hegyeket, és elgondolkodtál már egy hegyi fotózás lehetőségén, Anna és Marci története remek inspiráció lehet számodra. A természet szépsége és a szeretet ereje mindig különleges pillanatokat teremt.




bottom of page