top of page

STORIES

Egy nap Budapest: Kaisa + Steffen

Kaisa-val és Steffennel egy különleges, négyszög formába öntött történet kerekedett, aminek végpontjai egy európai országot jelentenek: Finnországot, Németországot, Magyarországot és Ausztriát.


Kaisa születését tekintve finn, habár a lelke egy világot látott, szabad madár épp úgy, mint a német származású Steffené (nem is véletlen, hogy egymásra leltek!). Az esküvőjük helyszíne pedig Ausztria lett, Graz mellett, ahol azzal a lendülettel közös életük legszebb fejezete is kezdődött.


De hogy jön képbe Magyarország? Korábban még sosem jártak Budapesten, mi pedig kapva az alkalmon megszerveztünk számukra egy igazi "Budapestes" túrát, amely érintette a legszebb helyszíneket, egybekötve egy "lángosozással a Szabadság hídon" programmal, hogy biztos siker legyen.


Villamosoztunk, Sétáltunk az Andrássy-n, megnéztük az Anker közt, Átsétáltunk a Szabadság hídon majd végül a Váron keresztül a Halászbástyán zártuk a napot a város koraesti fényeinek ölelésében.

Közben hatalmasakat nevettünk, beszélgettünk, megismertők őket és ők is megismerhettek bennünket. :)


Nem lehetünk elég hálásak, hogy egytől egyig ilyen hatalmas bizalommal fordulnak felénk a párjaink, hisznek bennünk és a néha vicces néha weird ötleteinkben. Szeretjük ezeket az emlékezetes közös történeteket, ha maradandó élményt és emléket adhatunk.


Íme az erről készült HYPE videónk és a jegyes fotók, amiket nem csak a külső memóriákra, hanem a szívünkbe is elmentettünk jó időre. :)


FUNFACT: Talán a sors legnagyobb meglepetése, hogy Balázs, az egyik videósunk beszél Finnül. Nos, ezek után ki mer még hinni a véletlenekben? :)


HYPE VIDEO


JEGYES FOTÓK






bottom of page