top of page

BLOG

Szerelem a téli Hallstattban - jegyes fotózás Zeával és Sanyival

Hallstatt, az ausztriai Salzkammergut régióban található kis falucska idilli téli úti cél az utazók és a fotósok számára egyaránt. Festői alpesi tájával és hagyományos építészetével tökéletes hátteret biztosít bármely jegyfotós fotósorozathoz. Az eljegyzési fotózástól az esküvői fotózásig Hallstatt ideális hely a különleges pillanatok megörökítésére és maradandó emlékek létrehozására.


A jegyes fotózás nagyszerű módja annak, hogy megemlékezzünk erről az izgalmas átmeneti időszakról, amely az elkötelezettségéről szól. Hallstattban a hófödte hegyek, az érintetlen tavak és a festői falvak lenyűgöző háttere romantikus helyszínt biztosít a fotózáshoz.


Hét évnyi álmodozás, bakancslistára tevés után a legjobbkor, a legjobb formában, mégis egy vicces félreértésnek köszönhetően érkezett meg - vagyis így lett a Hármashatárhegyből Hallstattban jegyes fotózás Zeával és Sanyival.


Hallstattba már 6-7 évvel ezelőtt is böngésztem a szervezett buszutakat, de valahogy sosem lett belőle semmi.


Egy november végi csalàdi fotózást terveztünk egybekötni a család őszi kiruccanásàval. Majd jött az üzenet, hogy elnézték a dátumot, én pedig csak nevettem magamon és semmi rossz érzés nem volt bennem, mert ilyen gyorsan még soha semmit nem foglaltam le (és ez a7 éve dédelgetett utam MEGTÖRTÉNIK) így na ná, hogy azt mondtam, én megyek, jön, aki jön! :)


Közben persze minden átalakult, ahogy a jó sztorik íródnak,ezek a szálak is serényen csavarodtak, fonódtak.

Kitaláltam, hogy a szüleim viszem, hogy lássanak hegyeket, nekik viszont előtte nap le kellett mondaniuk. Nagyjából éjfélkor gondoltunk egyet, és felhívtük a barátaink, hogy mi lenne, ha reggel 9-re értük mennénk. És értük mentünk. :)


És akkor még ott van ez a két csodálatos ember, Zea és Sanyi, akikkel előtte nem sokkal kellett lemondanunk a jegyes fotózást a köd és hideg miatt.

Erre mit csináltak? Összenéztek, Sanyi meglátta Zea szemében azt "A" bizonyos csillogást és csak annyit mondott: Pakolj, megyünk.

Vonatra szálltak és jöttek - és elkészítettük a legemlékezetesebb történetet mellé ezeket a fotókat.


Semmi nem úgy alakult, ahogy indult, minden és mindenki átalakult.


Röpke percek töredéke alatt meghozott döntések tették annyira csodálatossá, emlékezetessé ezt az utazást. Mi kellett hozzá, hogy így záruljon? Csak néhány IGENember, aki nem az akadályokat látja, hanem a lehetőségeket.


Olyan jó, hogy ilyen emberek vesznek körül!
Comments


bottom of page