top of page

BLOG

MÓKALAND avagy jegyes fotózás élménnyel, játékkal, örömmel és kalanddal

A jegyes fotózást lehet vérremenő, elhivatott komolysággal venni, arra használni, hogy tökéletes fotográfiákon keresztül mutassa be két ember tökéletes egymáshoz passzolását, megkérdőjelezhetetlen mivoltát életük nagy döntésének.

Én ezt kicsit máshogy látom. A jegyes fotózás számomra azt a célt szolgálja, hogy a pár egy új közös élménnyel gazdagodjon, kilépjen a hétköznapok megszokott mókuskerekéből, egy emlékezetes kalandon keresztül kapcsolódjon a saját és a másik fele gyermeki énjével, feltöltődjenek örömmel és ragyogjanak a boldogságtól. Igenis bénázzanak, mert így lesznek valóságosak, én pedig ezeket a valós, őszinte pillanatokat zárom emlékképekbe számukra, mert ettől vagyunk egyediek, tökéletlenek, ettől vagyunk emberek és mi sem bizonyíthatná jobban azt, ha két ember jó együtt, mint az, hogy mernek együtt, egymás mellett, egymásért tökéletlenek lenni - és közben boldogok.


Mostmár mondhatom, hogy az idei párjaink egy része már tavaly megmutatta, mennyire nyitott, laza, cool arcok, igazi igen emberek, akik tudnak és szeretnek is játszani!


Regi és Ádám volt az első a 23-asok közül, akik lefoglaltak erre az évre, sőt az elsők, akikkel elkészítettük a jegyes fotók egy részét, vagyis jobban mondva kineveztünk egy hétfői napot official kaland és játék napnak.

Jól megalapozták ezt a szezont, mondhatom :)


Regi egyébként perfect beszéli a németet, élt Bécsben egy huzamosabb ideig. Öröm volt a csillogó szemein keresztül tükröződve látni a várost, hallgatni a nosztalgikus történeteket a kapcsolatuk hajnaláról, mindezt megélni velük.


Köszi, hogy ilyen királyak vagytok, köszi sors, hogy összekötöttél minket!

Nagggyon várom az idei esküvőket!


Comments


bottom of page