top of page

BLOG

Borongós Balaton-felvidék - Anna és Bálint jegyes fotózása

Anna és Bálint igazi borkedvelők, így már az első beszélgetésünk alkalmával egyértelmű volt, hogy a jegyes fotózáson rajtuk kívül bornak vagy szőlőknek (vagy mind a kettőnek!) jelen kell lennie, hamár az önazonosság az egyik fő irányadónk.


Végül a Balaton-felvidéken kötöttünk ki, egy kisebb borászat birtokán a Csobánc lábánál. Sajnos az időjárás nem volt túl kedvező, reggel óta lógott az eső lába, így a Csobáncra tervezett túránk helyett alternatívát kellett keresnünk, amivel nem igazán volt nehéz dolgunk, ugyanis a birtokhoz tartozó szőlősorok a mögöttük türemkedő tanúhegyekkel festői hátteret biztosítottak nekünk :)


Az az igazság, hogy annyira jót beszélgettünk, nevetgéltünk és annyira adott volt minden a tökéletes, változatos képekhez, hogy a területről nagyon távolabb nem is sikerült jutnunk.


Íme a példa arra, hogy borongós időben is lehet ragyogó képeket készíteni, csak két dolog kell hozzá: Egy ember, meg még egy, akik fülig szerelmesek egymásba :) (na jó, meg még egy, aki mindezt megörökíti! :) )


Σχόλια


bottom of page