top of page

STORIES

Több, mint néhány jó fotó - 3 ok, hogy miért menj esküvő előtt jegyes fotózásra

Az esküvőszervezés izgalmas kihívásokat rejt magában, de néha elengedjük a figyelmünket azokról a különleges pillanatokról, amik a nagy nap előtt történnek. A jegyes fotózásnak ebben a folyamatban különleges szerepe van. A következőkben megosztjuk veletek, miért érdemes beiktatni a jegyes fotózást az esküvő előtti időszakba.


engagement photoshoot budapest chain bridge


Főpróba

A jegyes fotózás egy kiváló alkalom arra, hogy megszokjátok a fotós jelenlétét, hogy megtapasztaljátok, milyen érzés a kamera előtt állni, így a nagy napon ez már nem fog gondot okozni. Közben átélhetitek, milyen együtt dolgozni a kiválasztott fotóssal, hogyan dolgozik és hogyan tudtok együtt dolgozni. Itt alakul ki az a bizalom, aminek köszönhetően a nagy napotokról önfeledt és boldog pillanatokat fog számotokra megőrizni.



engagement photoshoot at Dolomites Italy

Kalandok, élmények

A jegyes fotózás lehetőséget ad arra, hogy az esküvő előtti izgalmas időszakban is megörökítsétek a kapcsolatotokat. Ezek a képek nemcsak emlékeztetői lesznek a jegyesség időszakának, hanem életre szóló emlékek is, amelyeket örömmel fogtok visszanézni évek múlva. Ezt az alkalmat bátran össze lehet kötni akár egy izgalmas utazással, kalanddal, élménnyel, így biztosan mégemlékezetesebb pillanatokat fognak őrizni az elkészült fényképek.


kutyás jegyes fotózás budapest duna part

Rólatok mesél, legyen olyan, amilyen ti vagytok!

Nem muszáj a jó képekért mindenkinek a hegyekbe menni, a kulcs mindig ugyanaz: Önazonosság. Ez tesz mindenkit egyedivé és utánozhatatlanná!


Minden jegyes és páros fotózás előtt küldök egy ismerkedős kérdéssort, amiből kiderül kik is vagytok Ti igazán, mi is az, ami hozzátok illik és erre építjük a fotózás tematikáját is, hiszen a képek akkor lesznek igazán jók, ha tényleg rólatok mesélnek évek múltán is.


A legegyszerűbb dolgok is számítanak, a lényeg, hogy kényelmesen érezzétek magatokat a helyzetben. Ha ti rendszeresen a Duna partra jártok a kutyátokkal, akkor ez lesz az, ami igazán rátok jellemző. Csak nézz a képre, tuti ötlet! :)


Ha eddig nem volt elég, íme néhány további kép, ami garantáltan meghozza a kedved a jegyes fotózáshoz:





engagement photoshoot at home budapest


engagement photoshoot wien prater



engagement photoshoot budapest city

bottom of page