top of page

BLOG

Tündérmese a Sorg villában - Vivi és Tomi szabadtéri esküvője

Egy mesebeli történet a Sorg Villa bűvöletében, ahol Vivi és Tomi egy modern és romantikus esküvő keretein belül mondták ki a boldogító igent.


Vivi és Tomi egymásra találása mondhatni egy klasszikus történet, ugyanis az unalmas iskolai órák alatti ismerkedés virágzott ki szerelemmé. Az esküvőjük napjára a Sorg Villa csodálatos környezetét választották, hogy az egész esemény különlegessé és felejthetetlenné váljon.


Vivi ezen a napon igazi hercegnőként tündököld Daalarna ruhájában, amit meglátva Tomi szeme is könnybelábadt. Blush Wedding Decor által kiválasztott dekoráció pedig az egész Sorg Villában varázslatossá tette. A puha rózsaszín árnyalatok, a virágok és a romantikus részletek harmonikusan olvadtak össze, teremtve egy álomszerű környezetet a pár és a vendégek számára.


Vivi és Tomi esküvője nem csak egy esemény volt, hanem egy életre szóló élmény, egy igazi tündérmese, ahol a végén tényleg eljön a herceg, ahol a cipő egyből passzol a hölgy lábára és ahol az egyetlen kimenetele a történetnek a színtiszta Happy End.


A Sorg Villa romantikus környezete, a Daalarna menyasszonyi ruha és a Blush Wedding Decor dekorációja együttesen teremtették meg az elbűvölő és modern esküvő hangulatát, az esküvői fotók pedig örökké megőrzik ezt a csodálatos pillanatot, amely a szerelem ünnepléséről szólt.


Wedding videoGalériaCommentaires


bottom of page