top of page

BLOG

Nemzetközi esküvő a Balaton-felvidéken - Elegancia, meghittség, érzelmek a Tölgyes Kúriában

Laura és Mario elegáns, meghitt és érzelmes nemzetközi, szabadtéri esküvője a Balaton-felvidéken a Tölgyes Kúriában egy gyönyörű nyári napon.


A Balaton-felvidéki Tölgyes Kúriában esküvőt fotózni már régi álmom volt, így hatalmas örömmel fogadtam, amikor Laura és Mario megkeresett, hog szeretnék, hogy én örökítsem meg a szabadtéri esküvőjük legszebb, legérzelmesebb pillanatait.


A Kúria egy panorámás domboldalban helyezkedik el, ahol két gyönyörű, terebélyes tölgyfa árnyékában mondhatták ki a boldogító igeneket, mögöttük pedig a festői látkép a tanuhegyekkel tökéletes hátteret biztosított ehhez.


Az esküvőjük fő szempontja a szűkkörű, meghitt hangulat és az elegancia volt. Mario Amerikában nőtt fel, így az ottani minimalista, ámde érzelmekben, beszédekben és beszélgetésekben hangsúlyos esküvői stíllus kifejezetten komfortos volt és illet hozzájuk.


Mellőztek minden esküvői hagyományt, csak a lényegre koncetráltak: Ez a nap tényleg róluk, a kapcsolatukról, a családról és az örömökről szóljon. Ez pedig így a legtökéletesebb! :)


Az első pillantást a szertartásra tartogatták, amiben a legjobb az egésznapon át tartó vágyakozás, izgatottság, amiből náluk sem volt hiány! :) A gyerekek nagyokat játszottak, szaladgáltak, a vendégek jókat beszélgettek, az időjárás tökéletesen passzolt a kültérre tervezett szertartáshoz és bulihoz, minden de minden tökéletes volt, mi pedig Egyed Zsófival a videósukkal csak vigyorogva kapkodtuk a fejünket, annyi megörökítendő pillanat volt.


Laura és Márió ezzel a hozzáállásával és a személyiségükkel teljesen a szívembe lopták magukat, a mai napig mosolyogok, ha eszembe jutnak és azt kívánom: Bárcsak minden évben összeházasodnának, annyira kedves és tökéletes emléket kaphattam a nagy napjuk által. :)


Talán pont ez az a plusz töltet, amit a nemzetközi esküvők fotózásában annyira szeretek: Az elrugaszkodás a hagyományoktól, a kapcsolódásokra és bulira helyezett hangsúly és természetesen: Az egymásnak tett őszinte, szívből írt fogadalmak! :)


Cipő: Jimmy Choo