top of page

BLOG

Örömkönnyek a Pagonyban - Zsófi és Ádám

Zsófi és Ádám egy kezdő kenu eseményen találkoztak először a Népszigeten. Bár a kenus esemény annyira nem volt élvezetes, a sok tapasztalat, sikerélmény helyett valami sokkal fontosabbal tértek haza: A bizonyossággal, hogy létezik szerelem első látásra. Igazából sokat nem is kellett randizniuk hozzá, hogy tudják: megtalálták a másikban azt, akit mindvégig kerestek.


Itt kezdődött kettejük története. A lánykéréshez rögös út vezetett (felfelé a hegytetőre) amire Zsófi nem épp a megfelelő öltözettel készült, hiszen úgy volt, hogy csak egy laza séta lesz a kilátóhoz. A végére kicsit nehesztelt is Ádámra a sok papucsban sziklán sétálásért, aki közben titokban folyamatosan fürkészte a lánykéréshez megfelelő helyszínt, amiért a laza sétából végül országos kék-túra útvonal lett a Bazaltorgonákhoz. Papúcsban kék-túra ide vagy oda, nagyon boldog igen lett a válasz.


Az esküvőjüket meghitten, szűk család és barátok társaságában képzelték el a természetben, erdő közepén ceremóniával, szabad ég alatt vacsorával. A nagy nap előtti este úgy esett az eső, mintha dézsából öntenék, aznapra mégis olyan volt minden, mint ahogy azt korábban megálmodták: Kellemes napsütés, szélcsend, hangosan kacarászó gyerekek, rég nem látott rokonok és a Pagony öreg fáinak ölelésében kimondott, örömkönnyekkel átitatott igenek. A vacsora a lemenő nap fényében kezdődött Ádám megható vallomásával, amiből idéznék is egy sort, ami nagyon megragadt a fülemben:


"Kívánom, hogy mindenki találja meg a saját Zsófiját"

Így hát ezzel zárnám a történetüket, innen meséljenek tovább a képek. :)


 

Helyszín: Társa Pagony

Ruha: Daalarna

Dekor: Wedding Wonderland

Torta: Tök süti

Haj: Gál V. Edit frizurakészítő

Smink: Bigdaybeuty

Gyűrű: Úristen házasodunk!


 


 


תגובות


bottom of page