top of page

STORIES

Meghitt esküvő a csillagok alatt - Luca és Marci

Avagy Luca és Marci szűkkörű, családias esküvője a Ligetben, Káptalantótiban a szabad ég alatt.

Luca és Marci az a pár, akik már az első találkozásunkkor a szívembe lopták magukat azzal, ahogyan a világról, a családról vagy csak épp egy hétköznapi dologról tudnak mesélni. Még csak épp, hogy először találkoztunk szemtől szemben, már is olyan érzés fogott el, mintha ezer éve ismerném őket. Sokat meséltek magukról, az életük elmúlt 7 közös évéről, a megismerkedésükről, a kalandjaikról de még a csongrádi udvaron álló fáról is, amit még Luca apukája ültetett. Röpke pillanat alatt képesek bensőséges, minőségi időt teremteni, ami az esküvőjőket is teljességgel jellemezte. :)


Luca is introvertált (Marciról még nem tudtam eldönteni :D ) így mindenképp kötelező elemektől, kliséktől és bulitól mentesen képzelték el szűk létszámban, kizárólag azon emberek társaságában, akik igazán közel állnak hozzájuk. A másik sarkalatos pont a természet közelsége és a Balaton-felvidék volt, így esett a választásuk a Káptalantótiban található Liget-re, ami egy kis oázisa a végtelennek tűnő toszkán hanulatú tájnak.


A szertartás a helyszínen volt, majd a vacsoráról visszaérkezve, a kék óra idején, a táj csendje, a tücskök ciripelése és a meggyújtott gyertyák, égő fény füzérek vártak a meleg plédekkel felpakolt ládák hátterében, ahol egy megterített asztal állt felkészülve a torta érkezésére.

Egyszerűen mese szerű volt. Pont olyan, mint ahogy megálmodták ❤️


Nagyon szerettem az esküvőjüket, a maga természetességével, közvetlenségével, egyszóval minden bájával, szépségével együtt. ❤️


Ruha: Sarman Nora

Dekor és fejpánt: Völgy Event Decor

Helyszín: Istvándy Liget, Káptalantóti

Torta: Egy csipet torta

Smink: Varga Virág







bottom of page