top of page

BLOG

KÁLA - Kata és Laura ikres fotózása

Kata és Laura, felnőtt ikertestvérek önfeledt fotózása a természetben.


Egy történet, ami nagyon régóta vár már arra, hogy elmeséljem. :)


Ők itt Kata és Laura, akik (nemcsak) látszólag egyformák. Ez pedig nem véletlen, ők egypetéjű ikrek, az első felnőtt iker párosom, akiknek igazán különleges a története.


Ezek a lányok felnőtt korukban is az ikrek különleges kapcsolódását élvezhetik nap mint nap, szeretik, hogy nem csak legjobb barátok, hanem egymás tükörképei is lehetnek. ❤️ Minden nap beszélnek, találkoznak és még egy helyen is dolgoznak :) (bevallom, én is gondban voltam néha a nevekkel, annyira egyformák :D )


Ha ez mind nem lenne elég, a történet legjobb része a fotózás apropója, ugyanis édesanyukájuk születésnapjára készültek a fényképek meglepetésként, aki egyedül nevelte fel a lányokat ❤️


A KÁLA szó tőle ered, amivel a fotózásra is készültek a lányok. A Kála anyukájuk kedvenc virága, ráadásul a lányok nevének első felének összeolvasásával is kijön. Mindig azt mondja a lányoknak, ha egyszer virágboltot nyithatna, ez lenne a neve, a lányok miatt :) :)


A két csaj pedig űbercuki energiabomba, a mai napig mosolyogva gondolok vissza a fotózásra velük. 🥰


Köszönöm csajok, hogy olyat alkothattam, mint előtte még soha, köszi, hogy belepillanthattam abba a zárt világba, ami köztetek van és innen is ölelés nektek és Anyukátoknak is! 🌞❤️Comments


bottom of page