top of page

BLOG

EGY KÁVÉ - Dorina és Iggy napsütötte portréi


Pont megjegyezte valaki, hogy ideje lenne újra egy Eɢʏ ᴋᴀ́ᴠᴇ́ -s portrés időszaknak, úgy szeretne egy beszélgetős, kötetlen fotózáson részt venni, így eszembe jutott, hogy Dorina fotózásáról még nem is meséltem!

Dorina munkásságát már régről ismerem innen a virtuális világból, így külön boldogság volt, hogy végre személyesen is megismerhetem a gyönyörű fotók, lazán vicces gondolatok mögötti arcot.


Stílusosan egy laza pohár borocskával, ezerwattos mosollyal várt Iggyvel a természet adta reflektorfényben üldögélve, első blikkre is azt gondoltam: Na ez a lány tud és szeret is élni.


A gondolatköveket hamar pakoltuk egymáséra, a végére mókás kis erőd kerekedett, méteres, a saját világunkra néző ablakokkal, amin keresztül előszeretettel ismertettük a másikkal a látnivalókat, talán pont ezt kerestem és szerettem meg nagyon az Egy kávés fotózásokban.

Dorinából csak úgy dőlnek a gondolatok, az energia, az életszeretet, kicsattan a csaj, úgyhogy már ezért is nagyon imádtam vele a délutánt!

Persze nagy örömömre Iggy tacsifiú is jelen volt (tudom, kicsit el is vitte a show-t, dehát nézzetek rá?!)


Egy szó mind száz: Íme @doartphotogrph és @iggy_thedachshund szerelmetes Egy kávés portrésorozata a randomkodós városi forgatagból!

Comments


bottom of page