top of page

STORIES

"Ígérem, míg élek a mi családunk lesz a legféltettebb kincsem" - esküvő a Szentendrei Skanzenben

Múzsa és Imi esküvője az egyik legérzelmesebb esküvő volt, amit valaha volt szerencsém fotózni. Attól a pillanattól kezdve, hogy a Szent István Bazilikában megpillantották egymást, az érzelmek, amelyek megtöltötték a levegőt, tapinthatóvá váltak, és egyértelművé vált mindannyiunk számára: Ez a szerelem erős és igaz.

A hit nagy szerepet játszik a kapcsolatukban, ahogy kimondták az egymásnak tett ígéreteket, ahogy a család és barátok mind hozzájárultak egy-egy kedves szóval az elhatározásukhoz, ahogyan a közös énekek megtöltötték szeretettel a Bazilika termét, ténylegesen olyan békéssé és ragyogóvá vált minden, mintha felülről érkezett volna rájuk az áldás.🤍


A fogadalmukat a Szentendrei Skanzen kertjében, a lemenő nap fényében mondták el egymásnak, végig egymás kezét szorítva, gyengéd pillanatokban osztoztak a szeretetben, az öröm, ami végig körbelengte őket szinte tapintható volt a levegőben.

A kedvenc pillanatom, ahogy a buja zöld mezők és dombok előtt ölelkeztek könnyes szemekkel.❤️

Ezt az kettejük közötti erős szövetséget mindenképp szerettem volna elmenteni számukra, ehhez igyekeztem velük együtt megélni, jelen lenni, hogy ténylegesen szívből jövő emlékképeken őrizhessék életük nagy napjában emlékeit. :)


Ezt a szövetséget egy csodálatos családi burok öleli körbe, amit erős szeretet és támogatás köt össze, ami még különlegesebbé tette esküvőjük napját.


Köszönöm, hogy a képeimmel hozzájárulhatok ahhoz, hogy örökké emlékezni tudjatok erre a csodás, napsütéses, örömkönnyes napra! :)






bottom of page