top of page

STORIES

Szertelenül szeretve - Anna és Viktor a Lósi Majorban

Ezt a címet Laci adta, az Organic Cineworks alkotója, akivel közösen kísértük végig Annát és Viktort közös életük hivatalos kezdetén. Annyira jól összefoglalja a szerelmüket, bárhogy próbáltam, nem jutott eszembe ennél kifejezőbb, azt hiszem, ez már maradt.


A megismerkedésük a sokat emlegetett tóparti táborokhoz köthető, ahol elmondásuk szerint már az első pillantás alkalmával éreztek valami pluszt a másik iránt. Ez a plusz végül Annát vonatra pattanva, gondolkodás nélkül Horvátországba vezette Viktor után, aki búvároktatóként töltötte a nyarat a tenger vonzásában, és ez a plusz segített Viktornak meghozni egy életreszóló döntést is: Ausztrália helyett Annát válassza. Ezzel a döntéssel nemcsak életre szóló szerelmet, hanem cinkostársat is nyert, aki gondolkodás nélkül nagybetűs partner számára mindenben, főleg ha nevetésről, kalandról van szó. Azóta együtt bejárták az Indonéz félszigetet is, ahol újabb meghatározó pillanathoz érkeztek, amiről Anna mit sem sejtett:

A tenger mélyén, búvárkodás közben barátnőből menyasszony lesz. Mondjuk más választása nem is nagyon volt, Viktor ugyanis csak egy lapot vitt lamináltan, amin persze, hogy csak az IGEN felirat szerepelt. :)


Őket hallgatva, látva a szemükben a csillogást, az egymás iránti rajongást, hogy egymásban nem csak a másik felüket, hanem önmagukat is megtalálták, még számomra is egyértelmű, hogy a lehető legjobb döntést hozták meg, amikor a másikra szavaztak. ❤️


A nagy napjukon szem nem maradt szárazon (na meg más sem, köszönhetően a nyári zápornak) én magam is a könnyeimmel küszködve kísértem őket ezen a nemes úton, hallgattam az egymásnak írt, bensőséges fogadalmukat, és kaptam lencsevégre a legérzelmesebb, legszebb pillanataikat és nevettem együtt velük az összes humoros, bensőséges pillanaton, amit a Lósi Major varázslatos helyszínén tartottak.


A kreatív fotózást a vacsi előttre terveztük, amit a hírtelen jött esőtől már majdnem el kellett engednünk, de végül utoljára még felragyogott a nap Verőce hegyvonulatai között, aminek melegsége egyből páraként magához hívta a talajon elterülő vízcseppeket. Ennél aligha láttam korábban csodásabbat. Ennek így kellett történnie: A nap is rájuk mosolygott még egyet utoljára, sosem felejtem el ❤️


További szolgáltatók:


Az esküvői film:



bottom of page