top of page

BLOG

Esküvői mosolyalbum - Anna és Bálint nagy napjának elkapott pillanatai a Rókusfalvy birtokról

Ez pedig itt egy képekbe zárt történetet rejtő fotóalbum az ő természetközeli, elegáns esküvőjükről a Budapesthez közeli Etyeki borvidék esküvő helyszínéről, a Rókusfaly Birtokról.


Ha Annát és Bálintot egy szóval kellene jellemeznem: Ők ketten a Mosolyalbum, mert állandóan csak vigyorognak és szerelmesen néznek egymásra, ha esik, ha süt a nap, történjék bármi a világban :) Ők azok, akik tényleg megtalálták a másikban a másik felükön túl önmagukat is. Ők azok, akik egy jó bor társaságában bármeddig képesek egymással beszélgetni, ők azok, akik amikor elsétálnak egymás mellett, mindig lopnak a másikra egy puszit, ami mindig elcsúszik menet közben és valami totál random helyre érkezik. Ők azok, akik minden számra ugyanúgy táncolnak, de azt nagyon profin! :)


Hosszasan sorolhatnám a Mosolyalbum két főhősének apró jellemzőit, de a sztori végén úgyis egy a tanulság: Bármi történjen is, csak úgy kell hozzáállni, hogy mindig találjunk benne valamit, amivel mosolyt csalhatunk a másik arcára.


A mi, vagyis az AWHJS esküvői csapatának az arcára nem kevés mosolyt sikerült csalniuk, sőt azóta is folyamatosan csalják, ha eszünkbe jutnak. :)


Íme a Mosolyalbum, ami remélhetőleg ismeretlenül is ragályos lesz és a ti arcotokra is rátapad a vigyor a képeiket látva :)


Szolgáltatók:

Fotó és videó: All we have just stories

Menyasszonyi ruha: Daalarna

Helyszín: Rókusfalvy birtok

Ceremóniamester: Siposhegyi Zoltán

Torta: @habvero

Catering: @fodyevent


Esküvői highlight video:


GALÉRIA


Comments


bottom of page