top of page

AND IN THE END

All we have 

just stories

all we have just stories wedding photo and video team.jpg

Mi vagyunk

Virág 

Balázs

Doctor

Lelkesedés.
Öröm.
Pocaksimi.

167+
 

10+
 

4
 

2
 

LEFOTÓZOTT ESKÜVŐ

ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT

ÉV KÖZÖS MUNKA

ÉVE HÁZASOK

Jó sztorik
Érzelmek
Megélt pillanatok

 

Célunk, hogy a nagy napotokról ne "csak fotók" készüljenek, hanem érzelemdús pillanatok, képekbe zárt történetek, olyanok, amik igazán rólatok szólnak, amit meglátva azt modjátok: igazán Ti vagytok.

 

Egy jó sztori, egy sokatmondó pillantás, egy szívszorító érintés, minden, amire később mosolyogva, örömmel emlékeztek majd vissza, amik szavak nélkül is pontosan azt mesélik el, amit Ti magatok is éreztetek. 

Empátia
Önazonosság
Élmény

 

A képekbe zárt történeteken túl odafigyelést, segítő kezeket, cinkostársakat és új élményeket is szeretnénk adni nektek. Éppen ezért a jegyes fotózást és hype-videó megelőzően küldünk egy ismerkedős kérdéssort, hogy minél önazonosabb lehessen ez a közös út, amire együtt lépünk rá értetek és az emlékeitekért.  

Ahogy dolgozunk
 

rooftop wedding budapest.jpg

Őszinte 

érzelmes

Őszinte, dokumentarista, önazonos - rengeteg érzelemmel! ​Unjuk a kliséket, mindig az újat, az egyedit, a történetet, a személyiségeket keressük.​

Pózoltatás helyett segítve instruálunk, vicces feladatokat adunk, együtt kirándulunk és sokat beszélgetünk. ​Nem ámítunk, azt örökítjük meg, ami történik és abból is a maximumot hozzuk ki. ​A színvilágunk fő jegyei a meleg árnyalatok, úgy véljük, a boldog pillanatoknál egy kicsit mindig süt a nap! :)​

Dokumentarista
Klisé mentes
Kreatív

 

Mit kaptok, ha minket választotok?

Fotó

Esküvői fotózásnál komplexen gondolkodunk, így lehetőség van jegyes fotózásra, külön napi kreatív fotózásra és természetesen a nagy nap megörökítésére is, két csomagból tudjátok kiválasztani a számotokra megfelelőt. 

 

A jegyes fotózást megelőzi egy brainstorming, ami alapján kitaláljuk a számotokra legönazonosabb témát. 

Az elkészült képeket pedig egy vegánbőr (újrahaszonsított papír) borítékban kapjátok meg egy jó adag papírkép és pendrive kíséretében az esküvőt követő 30 napon belül. :)

vivi lőrinc esküvő a columbus hajón budapesten (91 of 94).jpg

Film

Esküvői filmkészítést cinematográf stílusban vállalunk, azaz nem eseményt rögzítünk, hanem rövid snittekből építünk egy dinamikus, egyedi, önazonos Highlightot és kisfilmet számotokra - klisé mentesen, rendhagyó vizuális elemekkel.

Készítünk HYPE videót is, ami az országban egyedülláló, általunk megteremtett kreatív  "jegyes" kisfilm, ami "felhájpol" az esküvőre.:)

Az elkészült filmeket egy egyedi tervezésű, személyes VHS papírkazettában adjuk át papírképekkel, pendrive-val. :)

 

Alig várjuk, hogy megismerjünk!

esküvő fotózás elkapott pillanatok all we have just stories.jpg

Amit mások mondtak rólunk
 

Amióta csak megkaptuk a képeket, csak mosolygunk és kacagunk a boldogságtól (vagy én néha sírok az örömtől :D ). Csoda képeket kaptunk egy Csodalánytól  

Annyira boldog vagyok, hogy rád találtunk és hálás vagyok mindenért neked. 

Köszönöm, hogy az esküvőnk napján a legnagyobb nyugalommal álltál mindenhez és segítettél minket mindenben.

Köszönöm, hogy megörökítetted szeretteinkkel azokat a pillanatokat amire könnyes mosolygó szemmel fogunk mindig visszaemlékezni.

Köszönöm, azt hogy az első pillanattól igent mondtál minden kalandunkra amit kitaláltunk és a legnagyobb profizmussal készítettél elő mindent.

 

És végül de nem utolsó sorban, köszönöm azt, hogy az autó hóból való kikaparásán át az év egyik legmelegebb napjáig velünk voltál és együtt tudtunk emlékeket teremteni. 

Csilla

luxury wedding italy destination wedding photography .jpg
Amit szeretnénk:

Köszönjük, amint tudunk, válaszolunk! :)

bottom of page