top of page

BLOG

"Katarktikus élmény volt!" Házasság 3 év távlatából #aTisztoritok

Mariann és Vitya 2019 május 10-én kötötték össze életüket végérvényesen is, amit én zárhattam képekbe. Tegnap ünnepelték a 3. házassági évfordulójukat, ezalkalomból kértem meg őket, hogy meséljenek egy kicsit az elmúlt éveikről, a végén egy tanáccsal a házasság előtt álloknak, Tőlük.Hogyan emlékeztek vissza a Nagy napotokra?

Nagyon jó szívvel gondolunk rá még mindig. Nem nagyon halványulnak az emlékek, mert igyekeztünk megèlni és elraktározni a pillanatot. Látjuk magunk előtt,ahogy vonulunk a templomba, ahogy a kocsikkal megyünk a pajtához, a csajok pörögnek a szalagokkal a dobó csokorèrt, ahogy a polgári szertartáson könnybe lábad szeretteink szeme, hajnalban afterozunk a haverokkal a szobánkban. De azért sokat segítenek a fotók a nosztalgiázásban. Eleven élnek a legjobb pillanatok.Mi volt a legjobb élményetek az eskuvotokkel kapcsolatban?

Egyöntetűen az első pillantás, ami nagyon katartikus élmény volt.Mi változott azóta?

Ha egy szóval fejezhetnènk ki, akkor minden. A hosszú utazásokat felváltották a babakocsis séták, az Irie Maffia zenéi helyett az Alma együttes dübörög. (A Kumba dal kimondottan jól sikerült 😄), a hajnali filmezèseket a 9 órás lámpaoltás, a kiegyensúlyozott életünket az állandó változás váltotta fel. Megszületett a mi tökéletes csodánk, és lett egy tökéletlen kutyánk. Soha nem cserélnènk vissza a jelenlegi èletünket az előzőre.Mit tanácsolnátok az esküvő előtt álló pároknak?

Meneküljetek!!!!! Ne vállaljatok kutyát és gyereket egyszerre😄 Na jó viccet fèlretève. Az esküvő napján éljètek meg a pillanatot, és azt az következő években is. Legyetek egymással toleránsak, türelmesek, és bár közhely, de mindig szakítsatok időt egymásra, akkor is, ha monotonul rohannak a napok.Comments


bottom of page