top of page

BLOG

Meghitt, kislétszámú esküvő Etyeken a Plus52-ben


Legutóbb arról meséltem épp, hogy Betti és Imi csapata bővült Annával, közben pedig annyira elmaradásban vagyok, hogy ide, a megújult honalpra még ki sem kerültek a szűkkörű, szabadtéri etyeki esküvőjük legszebb pillanatai. Ezzel a poszttal be is töltöm eme űrt, íme a sokat emlegetett nagykedvenc naplementénk és a szertartásuk legszebb pillanatai, aminek helyszínűl a Plus52 szolgált. :)


Bettiék alapvetően esküvőt sem szerettek volna, introvertáltként egyikőjük sem vágyott a szereplésre, azonban szüleiket és barátaikat sem szerették volna megfosztani az örömtől, hogy előttük kössék meg életük leghivatalosabb szövetségét megpecsételve sokéves kapcsolatukat. Így jött az arany középút, a számukra legönazonosabb döntés: Nagyon szűk körben, a természetben kötik össze életüket majd nagy, izzasztó bulizás helyett egy kötetlen, beszélgetős vacsorát tartanak.


Nem aggódták túl, Betti dekorált barátnőivel, a kreatív fotózásunk helyszínét pedig én néztem ki a kocsiból úton hozzájuk. :)


Szeretem az ilyen meghitt, önazonos alkalmakat. A hozzállásuk pedig egyértelműen megerősítette bennem: Tényleg felesleges bármit is túlaggódni. Minden úgy lesz a legjobb, ahogy történik. És tessék. A random talált kis szántóföld és a forrón ragyogó utolsó napsugarak végleg megpecsételték ezt a szerelmet.


Comments


bottom of page