top of page

BLOG

Vivi és Lőrinc - jegyes fotózás Orfűn

15 éves vagyok, félszegen, a gátlásaim társaságában állok a középiskola folyosóján, bebocsátásra várva az informatika terembe - ami felért egy megváltással a folyosón hömpölygő idegen arcok láttán. Egy hosszú, vörös hajú lány nagy, határozott léptekkel, szinte táncolva, ezer vattos mosollyal suhant el előttem. (Ezt a kozmikus magabiztosságot, életszeretetet, amivel ez a nő felvértezve közlekedik az épületben csak remélni mertem, hogy valamelyik órán tanítják🙈)


Akkoriban kezdtem komolyabban fotózni, az első “ügyfeleim” között ott volt ő is. Már akkor elhangzott a mondat: “Viri, ha egyszer férjhez megyek, biztos, hogy te fogsz fotózni!” Persze kinevettem. Akkor még nem gondoltam, hogy én egyszer esküvőket fogok fotózni.


Erre tessék. Eltelt 8 év, megérkezett az életébe Lőrinc, (aki még ezt az energiabomba csajt is felül tudja múlni, imádom a humorát 😄) és alig a lánykérést követően jött az üzenet: MIK A SZABAD DÁTUMOK? Hozzád igazodunk!!” Én pedig nem hittem el, hogy ez a csaj anno, 8 éve, tényleg komolyan gondolta 😅 és tessék. Ő házasodik, én pedig szombaton az esküvőjét fotózom. ❤️Comments


bottom of page