top of page

BLOG

A micro esküvők varázsa - Intimitás és egyediség

Az esküvők világa folyamatosan változik, alkalmazkodva a modern kor igényeihez és az egyéni preferenciákhoz. Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a micro esküvők, vagyis a hétköznapi polgári esküvők, amelyek intimebb, személyesebb élményt kínálnak. De mi is teszi ezeket az eseményeket olyan különlegessé?


micro eskuvo fotozas budapest all we have just stories

Intimitás és Meghittség

A mikro esküvők legnagyobb előnye a meghittség. A kisebb vendéglista lehetővé teszi, hogy csak a legközelebbi családtagok és barátok legyenek jelen, akik valóban fontosak a pár számára. Ez a fajta rendezvény sokkal személyesebb, bensőségesebb légkört teremt, ahol mindenki jobban figyelhet a párra és az ünnep valódi jelentésére. Sőt, ha igazán bátrak vagytok két tanuval igazán csak a ti, bensőséges, titkos emléketek marad! :)


Ha nem a papír a fontos

Abban az esetben, ha az esküvőtök fő momentumát nem a hivatalos házasságkötés határozza meg, hanem sokkal inkább az öröm, együtt lét, buli - és a személyes, hozzátok illő pillanatok, a legjobb döntés, ha a hivatalos dokumentációt egy másik napon, kötetlenül, ketten két tanúval írjátok alá egy általatok választott hivatalban.


Ez azért lehet jó megoldás, mert a hivatali házasságkötők sajnos az esetek nagy százalékában ugyan azt mondják el, amit előttetek és utánatok is 100 párnak, kevésbé rugalmasak és semennyire sem személyesek (persze vannak kivételek). Ráadásul sok esetben hétköznap is van lehetőség rá, nem kell a nagy napotokon a havitali házasságkötő munkaidejéhez és beosztásához igazítanotok a programokat, helyette kiválthatjátok egy meghitt, személyes szertartással, ahol akár egy barátotok "adhat össze" benneteket - vagy egy hivatásos szertartásvezető.
Rugalmasság és Kreativitás

A kisebb létszámú esküvők nagyobb rugalmasságot biztosítanak a helyszín és a program megválasztásában. Egy mikro esküvő lehet egy romantikus parkban, egy hangulatos kávézóban vagy akár egy különleges étteremben is. A kisebb vendégszám miatt a párok bátrabban álmodhatnak egyedi helyszínekről és dekorációkról, amelyek tükrözik személyiségüket és szerelmük történetét.


micro eskuvo fotozas budapest all we have just stories

Semmi kötelező, csak Ti és az első örömök

Az a jó a polgári esküvőben, hogy tényleg csak két tanu szükséges hozzá - meg egy fotós, mert az elköteleződés első hivatalos emlékét jó lesz idővel visszanézni :) Egy rapid polgári esküvőnél semmi egyébre nincs szükségetek, nagyjából 15 perc a hivatalban és máris a nyakatokba vehetitek a várost a fotósotokkal, hogy hozzátok illő, klisé és kötelezőmentes, laza képeket készítsetek :)


micro esküvő fotózás budapest allwehavejuststories

Ha nem is szeretnétek bulit tartani

Ha ti is azok közé a párok közé tartoztok, akik kifejezetten óckodnak az egész napos ünnepléstől, de az elköteleződést megpecsételnétek egy piros betűs ünneppel, akkor a micro esküvők nektek találták ki. Irány a hivatal, majd egy felejthetetlen fotózás egy számotokra fontos, felejthetetlen helyen és már meg is vagyunk! :) Imádtok a hegyekben túrázni? Mondjatok fogadalmat a kedvenc hegyvonulatotok gerincén! Imádtok snowboardozni? Mondjatok fogadalmat siklás előtt/közben/után vagy a hütte teraszán! Bármi, ami ti vagytok, nincs lehetetlen! - Én pedig bármire,de különleges történetekre végképp nyitott vagyok! :)Egyedi Fotók és Élményszerzés

Fotósként a mikro esküvők különleges kihívásokat és lehetőségeket rejtenek magukban. Az intimitás miatt a fényképek is sokkal természetesebbek és érzelemdúsabbak lehetnek. A kisebb helyszínek és egyedi dekorációk pedig különleges hátteret biztosítanak a képekhez, így minden fotó egyedi és megismételhetetlen lesz.Személyes Üzenet

Végül, de nem utolsósorban, a mikro esküvők lehetőséget adnak arra, hogy a pár valóban a saját stílusát és értékeit közvetítse. Szóljon ez tényleg rólatok, minden számotokra feleslegestől mentesen. Mi jellemző rátok? Mi hozott össze benneteket? Mi a legkevesebb közös időtöltésetek? Hol érzitek magatokat otthon? Ezekre a kérdésekre választ adva megálmodhatjátok az igazán rátok jellemző polgári szertartást, amiből biztosan nem lesz még egy ugyanolyan a világban! :)


A mikro esküvők nem csupán egy trend, hanem egy új szemléletmód az esküvőszervezés világában.


Ha te is egy különleges, személyes és meghitt esküvőt szeretnél, ahol minden pillanat rólatok szól, akkor érdemes fontolóra venned a mikro esküvők lehetőségét. Ne feledd, hogy az esküvő nem a vendégek számáról szól, hanem rólatok és az ünnepelt szeretetetekről!

Kérj ajánlatot még ma, és kezdjük el közösen megtervezni a ti egyedi és varázslatos napotokat!

Kommentare


bottom of page