top of page

BLOG

Lili kutya kis gazdát kap! - Szabina és Jocó kismama fotózása Szentendrén

Szabinával, Jocóval és Lili kutyával elcsíptük Szentendre egyik legszebb februári napkeltéjét a kutyás kismama fotózásuk apropóján. A komfortossá vált zsongás helyett végtelen csend és üres utcák fogadtak, a főtér, a szökőkűt, a kis üzletek, az egymást érő színes, öreg házak még legszebb álmukat aludták, a fényesre koptatott macskakövek kopogásával is csak mi törtük meg a végtelen nyugalmát a városnak. Jó ürügyünk volt rá, ugyanis Szabináék triumvirátusába új taggal bővül hamarosan. :)


Gyönyörű fényeink voltak, Szabina és Jocó pedig kicsattant a boldogságtól (úgy képzelem, hogy minden napjuk így zajlik❤️) Lilinek voltak azért kérései, például, hogy kerüljük az aknafedeleket, mert szörnyen rémisztőek, de ezt ellensúlyozva végtérre is hatalmasakat nevettünk neki, ahogy a videóban is láthatjátok majd, ugyanis egy emlékmorzsák kisfilm is készült :)


A fotózásunk előtti utolsó e-mailig abban a hitben éltem, hogy Lili az első gyermek, mondjuk ez igaz is, csak azt nem tudtam, hogy ennyire szőrös és 4 lába van :D Amikor megkérdeztem, hogy időpontban hány órás kezdés lenne megfelelő Lili alvási ideje szempontjából, az erre érkezett válasz tette egyértelművé, hogy Lili valójában a Labrador. :D


Persze gondolhattam volna, nálam ma már szerencsére az a ritkább, ha nincs négylábú a fotózásokon, amiért nagyon hálás vagyok az életnek, hogy hasonló állatimádó párosok, családok, egyének keresnek fel fotózásra :))


Szabina, Jocó és Lili, imádtunk benneteket ! ❤️Fotók:

Comments


bottom of page