top of page

BLOG

Livi, Gergő és Bogyó - kutyás kismama fotózás a természetben

Meghitt kismama fotózás a Kőhegyen Bogyóval.


Livi már az ajánlatkérő levelet is úgy írta, hogy Bogyó, a goldie is teljesértékú szereplője lenne a fotózásnak (és nemmellesleg imádja a tacsikat :)) ) úgyhogy részemről nem is volt kérdés, hogy szívesen megismerném-e ezt a túrázást szerető és boldogan űző társaságot, akik -akkor még csak pocakon belül - új taggal bővültek.


A fotózáson természetesen elhangzott, hogy Gergőnek nagyon nem a kedvence a szereplés, de ilyen jeles alkalmat azért csak bevállalt Livi kedvéért, sőt, bevállalja hamarosan mégegyszer, ugyanis nemsokára megismerhetem személyesen is Palkót ! :)


Jelzem ezen csak nevettem, ugyanis tudnotok kell, hogy 10/9 fotózáson elhangzik a férfitagok részéről, hogy nem szeretnek fotózásra járni, csak hát "rá lettek kényszerítve". Ezen mindig jót derülök, hiszen biztos forrásokból tudom, hogy a végén úgyis mosolyogva távoznak és 10/9x elhangzik a kocsiban hazafelé tartva, hogy "na jó, máskor is mehetünk fotózásra" :) :) ( Nyugi csajok, bízzátok őket ide! :D )


Visszakanyarodva Liviék történetéhez: Aznapra esőt jósoltak, sűrű felhők sorra gyülekeztek, de úgy döntöttünk, nem napolunk, lesz ami lesz. Ennél gyönyörűbb fényeket és tájat kérni sem kérhettünk volna magunknak, az előtte hetek sűrű esőzései után minden kétszeres élénkséggel csillogott a lemenő nap fényében, a háttérben gyülekező felhők pedig tökéletes mintákat rajzolva tarkították az égi vásznat és mindez együtt nagyon jól állt Livinek és Gergőnek :)


Bogyó pedig természetesen imádta a kamerát, nagyon jókat pózolt, imádom! :D

Comments


bottom of page