top of page

BLOG

A leggyorsabban múló időszak emlékei - 3 ok, hogy miért ne hagyd ki az újszülött fotózást

Az élet egyik legszebb és legemlékezetesebb pillanatai közé tartozik, amikor újszülött gyermek érkezik a családba. Azonban ez az időszak két hét alatt elillan, ezért hogyan máshogyan lehetne méltó emléket állítani ennek az örömnek, mint egy gondosan tervezett és kivitelezett újszülött fotósorozat.


Ebben a bejegyzésben megtudhatod, miért fontos az újszülött fotózás és milyen előnyöket rejt magában ez a gyönyörű művészeti forma - és miért nem lehet vele várni.
Az első emlékek

Egy kis élet érkezése kivételes alkalom, ami valjuk be, az adott kisember életében csak egyszer kísérhető, megélhető, ezért különösen fontos ennek az emléke - főleg az anyának, aki a szíve alatt hordta majd világrahozta ezt a kis Életet, 9 teljes hónapon át viselte az ezzel járó változásokat, nehézségeket, élte és küzdötte végig a szüléssel járó fájdalmakat azért, hogy ezt a kis Életet végre a karjában tarthassa és kísérhesse, óvhassa egy életen át.


Sokszor a baba érkezésével nem csak egy gyermek születik, hanem ezzel az örömmel együtt válik a család családdá. Ezek az első emlékek erről is mesélnek, így különösen fontos, hogy megőrízzük őket, nem csak az emlékezetünkben, hanem meghitt, gyönyörű emlékképeken keresztül is, mert ezek tényleg az első emlékei ennek az új, életre szóló kalandnak.
Ílékony pillanatok

A gyermekek fejlődése az első évben a leggyorsabb, ekkor szinte napról napra változnak, főleg az első hetekben. Az újszülött időszak mindössze két hét, észre sem vesszük és már el is illant minden pillanat, amit érdemes lett volna elmenteni a jövőnek ebből az olykor nehéz, olykor gyönyörű időszakból - az időt visszapörgetni pedig nem lehet.


Tudtad például, hogy a legtöbb újszülöttet a kórházból hazaérkezést követő héten már fotózzuk is? Bizony, a legtöbb baba, akiket a képeken látsz mindössze 4-8 napos! :)
Professzionális hozzáértés a gyönyörű végeredményért

Újszülöttet fotózni korántsem a legegyszerűbb feladat, sőt, kifejezetten nehéz, mert nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni és megfelelő körülményeket teremteni a tökéletes képek elkészítéséhez.


Egy profi újszülött fotós rendelkeznek a szükséges tapasztalattal, technikai felszereléssel és tudással az újszülött fotózás során. A megfelelő megvilágítás, kellékek és az újszülött kezelésének módja, praktikák, az újdonsült szülők lelki támogatása, megfelelő biztonságos közeg és kellemes hangulat megteremtése mind-mind hozzájárulnak a kiváló minőségű képek elkészítéséhez.


A professzionális megközelítés garantálja, hogy a végeredmény olyan lesz, amit büszkén megmutathattok és megőrizhettek az utókornak.


És a legfontosabb: Az egész család szerepelhet, meghitten átélheti a pillanatokat, őszinte mosollyal, nyugodsággal lehet jelen miközben olyan emlékek készülnek, amik lehet, hogy annak az akkor még párnapos gyermeknek a legszebb közös emlékképei lesznek egyszer édesanyával és édesapával. (nem mellesleg, biztos, hogy mindenki jól fog kinézni rajta!)Időtálló befektetés

Az újszülött fotózás nemcsak egy pillanatnyi élmény, hanem egy időtálló, minőségi befektetés a jövőbe - a világra érkezett gyermek jövőjébe, hiszen ő erre az időszakra nem fog emlékezni, a te felelősséged az ebből a korból származó emlékeinek a megőrzése.


A gondosan megtervezett és kivitelezett fotók évtizedekig megmaradnak, és továbbadhatók a következő generációknak. Az évek során ezek a képek nem veszítenek értékükből, sőt, egyre fontosabbak lesznek az emlékezetes családi pillanatok örökítőjeként. Az újszülött fotózás egy olyan lehetőség, amely életre szóló értéket képvisel - ha van.
Mégtöbb újszülött fotó:
Comments


bottom of page