top of page

BLOG

P O S T P A R T U M

Dorottya négy fiúgyermek édesanyja, köztük a két legfiatalabb, Boti és Beni egyszerre érkeztek egypetéjű ikrekként és bár Dorottya számára már nem volt új élmény a szülés és a szülés utáni időszak, az ikerterhesség maradandó nyomokat hagyott a testén, amiknek elfogadásához hosszú, rögös út vezetett számára.


Ennek kapcsán készítettünk egy fotósorozatot, aminek célja a POSTPARTUM időszak csodájának kendőzetlen bemutatása művészi ábrázolással.


A fotók nem csak a test változásainak elfogadását szolgálják hanem egy kicsivel többet. Egy üzenet minden hasonló fázisban lévő anyukának és minden ítélkező férfinak és nőnek: A Női test csodákra képes és ezeknek a csodáknak a nyomát nem szégyelni kell, hanem büszkén viselni.


Dorottya így mesélt a megélt útjáról:

"Szülés óta sok fotózáson voltam, de mindig mindent kiretusáltak, egy sem volt természetes. Négy gyermeknek adtam életet, van vágásom, szétnyílt hasizmom amit műtéttel lehet már csak helyre tenni, de ez vagyok én, a pocakkal, és szeretem azt, akivé váltam általa.”

- Ennek kapcsán őszinte, nőies és valósághű képeket képzeltem el, párhuzamba helyezve az anyatermészetet, a tökéletesség mögötti valóságot, ami sokszor pont ettől válik igazán széppé. Hálás köszönet Dorottyának, hogy teljesen rám merte bízni magát és felmerte vállalni a testét, ezzel példát mutatva az önelfogadásról.


Mert a női test igenis csodálatos!
Comments


bottom of page