top of page

BLOG

Örök nyár

Amikor Beáéknak átadtam a képeket nyári kaland címmel illettem a galériát, majd elküldéskör tudatosult bennem, hogy "basszus pedig októberben készültek a képek"... Aztán rájöttem, hogy miért történt mindez: Annyira sugárzik a harmónia és a boldogság róluk, hogy az az egy óra, amit velük tölthettem pont olyan volt, mintha nyár lenne, melegség, a szabadság, az a rengeteg szeretet ami belőlük árad... Szerintem rájuk tényleg örökké süt a nap! :)


Bevallom amikor Bea megkeresett és megtudtam, hogy Nóri már nagylány, 9 éves, először kicsit gondban voltam, hogy mivel készüljek neki, hogy ő is élvezze majd, hiszen az esetek többségében 1-3 év közti gyermekeket fotózom, ami náluk működik, az már nem biztos, hogy egy 9 éves csajszinál is fog :D Aztán kiszált a kocsiból Nóri és egyből cinkos társra leltem :)) Na meg persze nem csak benne... Az egész családban!


Rengeteget nevettünk, nagyon élveztem fotózni őket. :) Leírhatatlan érzés, amikor első találkozásnál képesek vagytok megnyílni nekem, beengedtek abba a szeretet buborékba, amiből ti magatok is töltekeztek.


Hatalmas példa számomra, amit általuk tapasztalhattam meg. Köszönöm nektek!

Hamarosan folyt. köv. a következő életeseménynél... ;)

Comments


bottom of page