top of page

BLOG

Manólány birodalmának legbecsesebb ünnepe - Szülinapi családi fotózás otthon

A négy fal közt is minden adott ahhoz, hogy egy apró emberke napját az év legboldogabbá tegyük. Ezért szeretem annyira az otthon fotózásokat! :)


Birodalmának két főelfje, akiket csak úgy ismerünk Anya és Apa, a lehető legjobb tudásuk szerint igyekeznek Manólányt terelgetni. A birodalmi tanács kötelező feladatkörei mellet legfőbb feladatuk Manólány boldoggátétele. Olyan rettenthetetlen eltökéltséggel igyekeznek ennek eleget tenni, hogy még egy hűvösebb őszi nap - amikor a világ felfedézéshez túl hideg van odakint - sem foghat ki rajtuk! 🌞

Pont egy ilyen napon történt, amikor Manófalva az év legbecsesebb ünnepére készült, mégpedig Malólány születésnapjára. Sürgött-forgott a két főelf, Anya és Apa, még a birodalom főfotósa is tisztetelét tette eme nemes napon. Jóidő hiányában az ünnepséget otthon, manófalván tartották, mint kiderült, Manólány legnagyobb örömére, hiszen minden megtörtént, ami a kis úrnőt mosolyra fakasztja.

Volt manóles a fénylő csodamasinából, volt apa által kalauzolás a mesék világába, zenés-táncos mulatság a főtéren, éves méreckedés a manómércén és természetesen a születésnapok fénypontja is: Buborék kergetés és tortázás! :)


Manólány a legnagyobb ajándékot is magáénak tudhatja: Hamarosan ketten vezetik majd az uradalmat. ❤️

Hogy mi a mese tanulsága? A négy fal közt is minden adott ahhoz, hogy egy apró emberke napját az év legboldogabbá tegyük.


Ezért szeretem annyira az otthon fotózásokat! :)
Comments


bottom of page