top of page

BLOG

Babaillatú pillanatok otthon: Anna első fotózása


Betti és Imi arca már ismerős lehet tavalyról, ugyanis nem ez volt az első alkalom, hogy fotóztam őket. Meghitt, szűkkörű esküvőjükről és a gyönyörű naplementés kreatív fotózásukról már többször meséltem. (A képekből ide kattintva tudtok megnézni párat)


Az esküvőjük után egy héttel csodás hírt kaptak: Úton van hozzájuk Anna, hogy a sok éve tartó szövetségük még egyel magasabb szintre emelje: Családdá váljanak. :)


Amikor Betti megírta az örömhírt, hogy újra találkozunk, ezúttal már négyesben, kishíján kiugrottam a bőrömből az örömtől, ugyanis az azévi párjaim közül ők voltak az egyikek, akiket nagyon láttam magam előtt szülőként :)


Alig vártam a pillanatot, hogy megismerjem a kis Annát, aki annyira chillben készült a fotózásra, hogy a rápihenés még a megérkezésem pillanatában is tartott. Pont olyan volt, mint amilyennek korábban képzeltem: Egy kis nyugodt Angyalka. :) Aztán persze felébredt, ugyanmégis lássa már, ki kattintgat itt körülötte, majd egyből hatalmas mosolyokat kaptam. Mondanom sem kell, teljességgel elvarázsolva jöttem el tőlük.


Talán pont ezt szeretem legjobban a fotózásban, hogy az esetek 99%-ban az első kézfogásnál nem csupán bemutatkozunk, hanem hosszú évekre szóló szövetséget kötünk, aminek köszönhetően a további fontos életeseményeknél is helyet kapok és ez számomra felbecsülhetetlen!Comments


bottom of page