top of page

BLOG

Let the sunshine in - családi fotózás a napraforgók közt

Épp a szokásos esti teázós rítusomra készültem, jókedvvel magamban dúdolászva töprengtem, ma milyen sorozatot osszak meg veletek. A napsugarak csak úgy sziporkáztak egész álló nap, sehol egy felhő, ilyenkor én is kivirulva indulok neki a napi teendőknek, valahogy mindig nyomát hagyja a kedvemen ez a fránya napocska - hálistennek.


Épp a kedvenc teámra emeltem a kezem, amin a következő felirat állt, körötte táncoló sárga kis nap grafikákkal: "Let the sunshine in."

Ekkor bevillant Norka első szülinapi fotózása (talán pont a sárga szín és a nap melege párosította össze a fejemben), ami szerintem az év legmelegebb napjára sikerült időzítenünk. Emlékszem, patakokban folyt rólam a víz, a napraforgók tövében kuporogni pedig fülledtség szintjén felért egy szaunával. (Nóri, remélem ti máshogy emlékeztek :D)


Zentét és Norkát talán kevésbé zavarta a forróság vagy csak nagyonbb izgalmat láttak a föld dobálásban, bújócskában, huncutságban, de mi felnőttek, eléggé oda voltunk :D


Szeretem ezt a két apródot, Zente igazi dumagép, akit egyszer felhúztak és azóta nem állt meg egy percre, nagyon jó kis gondolatai vannak, mindig jókat virulok rajta ❤️ Norkának pedig nem bírok betelni a kis hurkás kezével, lábával! 🥰


Királyék, mindig király veletek!! (tudom, gyenge poén, biztos már hallottátok, de azért elsütöm :D)


Comments


bottom of page