top of page

BLOG

Sárára várva - Szandra és Dani kismama fotózás

Szandra és Dani a legkedvesebb úton találtak rám: A legjobb barátaik jegyes fotóin keresztül. Tettünk hát együtt egy kellemes, késő nyári túrát Budapest vonzáskörzetének legszebb naplementéjéért.


Szandra igazi amazonként szelte át a sziklás terepet szíve alatt Sárival, aki őket hallgatva egy igazán jófej csajszi már most :) A fotózást végig beszélgettük, nevettük, mindig feltölt, ha ilyen mosolygós, beszédes, játékos embereknek alkothatok ❤️ Az első perctől bizalmukba fogadtak és onnan nem volt megállás, csak csodálva hallgattam, ahogyan szívük mélyéről fakadó lelkesedéssel mesélnek bármiről, de tényleg bármiről. Például Szandra csodálatos fa esküvői dekorációiról, az új otthonuk kifestéséről, vagy épp arról, hogy a kedvenc ételük a menzás főtthús darával és meggyszósszal, meg valami káposztás torta amit Dani minden születésnapjára kér :D Azt hiszem egy pillanatra kiborultam, hogy annyi menséges mannával a földön egyáltalán van, akiknél szóba jöhetnek ilyen opciók, mint kedvenc ételek.. :D na de nem is ez a lényeg :)


Visszakanyarodva a naplementéhez: Szélcsend, közben a sárga minden árnyalata szépen lassan körbeölelte Szandrát és Danit, akik épp arról ábrándoznak a pokrócon üldögélve, vajon melyikőjüktől mit fog örökölni a hölgyemény. Egyszerűen tökéletes volt! ❤️


A legboldogabb családos életet nektek, hármasban! 🥰


Comments


bottom of page