top of page

BLOG

A legkisebb nagy talpak birtoklója: Emil

Viviéket még áldott állapotban ismertem meg a kismama fotózás alkalmával (amiből még nem is mutattam, de ami késik, nem múlik!) ekkor még csak ábrándoztak, vajon milyen is lesz majd Emil, ha megérkezik hozzájuk. Mindketten hajas babák voltak úgyhogy benne volt a pakliban, hogy Emil is sűrű séróval érkezik, de vajon melyikőjükre fog jobban hasonlítani? Mik lesznek azok a tulajdonságai, amiket Vivitől és mik azok, amiket Ádámtól fog örökölni?


Kíváncsisággal, izgalommal telve érkeztem meg hozzájuk, több okból is. Az egyik a korábban említett várakozással járó kíváncsiság, hogy vajon milyen is lesz Emil. Nos, egy biztos: A hosszú talpak valószínűleg nem Vivitől öröklődtek tovább. :D (A séró simán lehet!) A másik ok pedig a lánykérés kérdése volt. A kismama fotózáskor szóba jött, hogy még nem házasok, Ádám még vár a tökéletes pillanatra (Vivi pedig annál jobban) még poénkodtunk is vele, hogy majd Emil fotózásán lecsekkolom a kezét. :)


Hát persze, hogy Emil megcsodálása után az első dolgom volt Vivi felé fordulni és izgatottan odabökni, hogy "Na mutasd a kezed, van gyűrű?" :D És volt! :) Ádám már a kismama fotózáskor tudta, mikor és hogyan fogja megkérni Vivi kezét és már a gyűrű is meg volt akkor :) (Talán ezért mosolygott csendben rajtunk?!)


Úgyhogy így nézzétek a képeket, valakik itt duplán boldogok épp. ❤️
Comentários


bottom of page