top of page

BLOG

Az első pillanatok most születnek - Kende mosolygós újszülött fotózása otthon

Brigiékkel Kende újszülött fotózása idén már a 4 fotózásunk volt, Kende mindegyiken részt vett, az esküvőn, a kreatívon és a kismama fotózáson a pocakon belül, az otthoni újszülött fotózáson pedig pocakon kívül - az utóbbin el is vitte a showt (és a szívemet is)! Ilyen mosolygós újszülöttet még nem láttam az elmúlt 12 évem alatt, mint ő :)


Tudjátok, leírhatatlan öröm számomra, ha ilyen fontos életesemények mindegyikét én zárhatom képekbe számotokra, de ami még ennél is fontosabb: Ezek a pillanatok egyszer történnek meg.


Ez az aprócska, pár napos Mosolymanó egyszer (mondhatni ténylegesen pár napig) ilyen aprócska. Napról napra gyarapodik, napról napra változik. A pillanat pedig észrevétlen tovaszáll és soha nem tér vissza, csak képek vagy videók formájában őrizhetjük meg számára és magunk számára is ezt a varázslatot, ami ilyenkor, egy újszülött kis élettel beköszön az otthonunkba és a szívünkbe, ne hagyjátok elillanni! :)


Kende, te a lehető legjobb helyre érkeztél és őszintén sejtettem, hogy hatalmas mosolyokkal fogod a világod üdvözölni. Le sem tagadhatnának a szüleid! :)


Commentaires


bottom of page