top of page

BLOG

Fotós, álomépítő, anya - Andi brand fotózása

Andi brand fotózása Budapest belvárosában fotós vállalkozásához lifestyle stílusban.


Fotós, álomépítő, anya - Ez a három tulajdonság egyike is elegendő lenne ahhoz, hogy örömmel töltse meg a mindennapokat, aztán itt vannak az ilyen nők, mint Andi, aki mind a hármat (és még mennyi másikat! ) egyszerre birtokolja.


Ő az a személy, aki elé ha feladat gördül nevet egy nagyot, majd játszi könnyedséggel és nyugodtsággal megoldja azt. Ő az, aki mint egy búgócsiga, meg nem áll, tervez, intézkedik, alkot, aki addig megy, még meg nem valósítja ami amit a fejébe vesz.

(Ez csak egy tipp, de valószínűleg van egy olyan zsebe a kedvenc szoknyáján, ahonnan végtelen energiát tud tárolni és magához venni. :P )


Egy igazi nyüzsgő, sokszínű, üde színfoltja a világnak, olyan, mint az első napsugarak, amik kora reggel beragyognak az ablakon, ezt pedig mindenképp szerettem volna átadni a brand fotóin keresztül, hogy mindenki láthassa a lelkét is, ne csak az arcát. Igazából brand fotókat készíteni máshogy nem is érdemes, elvégre ezeken a képeken keresztül fog kapcsolódni azokhoz az emberekhez, akikkel időt fog tölteni, akiknek a képen keresztül magából is ad egy darabot :)


Andi személyiségéhez nagyon illett a városi forgatag, a változatosság, a játékosság és természetesen a fény, ami ragyogtatja, így egy délelőtti, csacsogós sétát tettünk a belvárosban. :)


Váltsd valóra az összes álmod, Maradj mindig ilyen!Comments


bottom of page