top of page

Mindent,
a fotózásról

KEDVES LÁTOGATÓ, 

Úgy képzelem, a lelkesedés érzése mellett tele vagy kérdésekkel is, így most ezeket fogom megválaszolni számodra, hogy neked már ne kelljen feltenned és tényleg csak a legfontosabbra koncentrálhassunk: 

RÁD, RÁTOK ÉS A TÖRTÉNETEKRE!

KEZDJÜK A LEGELEJÉN:

Mikor leszek én a jó választás számodra?

NEM CSAK FOTÓZOM. TÖRTÉNETET MESÉLEK.

Így ha szereted a természetességet, ha hiszel a pillanat varázsában, ha nem csak pár képre van szükséged, hanem képekbe zárt történetre, ami a legszebb pillanataitokat meséli el úgy, hogy a végén azt mondod majd: Ez annyira én, ez annyira mi vagyunk!

Na, akkor jóban leszünk! :) 

Mi történik az ajánlatkérés
után?

Nagyjából 2-6 napon belül jelentkezem válasz e-mailben, ahol megválaszolom az esetleges kérdéseid és már egyeztethetünk is azok alapján, amiket írtál korábban magadról, magatokról.

Nagyon köszönöm, ha minél több mindent elmesélsz már az ajánlatkérő lap kitöltésekor! Már ezekkel teljesen elszabadul a fantáziám :) 

Ezután pedig kezdetét veszi az ötletelés, amit minden esetben konkrét kérdésekkel segítek, hogy minél önazonosabb, minél hozzátok illőbb fotók készülhessenek.

DSC04426.jpg

Hogyan kell elképzelni egy fotózást?

Ez főleg attól függ, hogy melyik csomagot választjátok. 

A Szellő és Napsugár esetében 45 perc - 1 óra a fotózás, ami a korábban e-mailben ötletelt helyszínen zajlik. Amit fontos tudnod, hogy az elkapott pillanatokra vadászom, de ez nem jelenti azt, hogy magadra hagylak benneteket !

Persze nem foglak centiről-centire beállítani, hiszen abban elvész a pillanat, ellenben:

- Végig figyelek rátok, ha valami nem áll jól (pl. kócos a frizura, fel van gyűrődve a felsőd), jelezni fogom és korrigálni :)

- Konkrét pózok helyett képzelőre erőre ható szituációkba viszlek benneteket, amiben úgy lehettek egy "szerepben", hogy közben végig saját magatokat alakítjátok! 

- Végig szóval tartalak - ezért előre is bocsi! - mert őszintén érdekel, hogy Ti kik vagytok, milyenek vagytok, és mi a történetetek! 

édes pillanataink (60 of 146).jpg

Miben más a "Mi sztorink" csomag? 

Ez a csomag a teljesen őszinte, életszagú, valóságos pillanatok időkapszulája.

Ebben az esetben minimum másfél, de inkább 2-2,5 órát töltök veletek, körülöttetek. 

Itt a néző, a mesélő vagyok, aki inkább hallgat, beleolvad a környezetbe és úgy zárja képekbe az életetek, ahogyan az történik.

Nincs képmennyiségi korlát, hiszen nem határozott számú képekben kell a legjobb formátokat elkapni, hanem a töténeten van a hangsúly.

A TI történeteken. 

Ebben az esetben otthon kezdünk nálatok és a napszaknak megfelelően líneálisan haladunk a teendőkkel, ahogyan azt amúgyis tennétek.

Mert hagyjuk megtörténni.

A képek mellé pedig egy interaktív fotókönyvet is kaptok bele való prémium képekkel, amiket nektek kell belehelyezni úgy, hogy közben megválaszoljátok a benne szereplő kérdéseket.

HÁT NEM SZUPER? :) 

HA MÉG MINDIG VANNAK KÉRDÉSEID...

Gyakran ismételt kérdések

HOGYAN VÁLASSZUNK HELYSZÍNT A FOTÓZÁSHOZ?

Nyugi, ezt nem nektek kell kiválasztanotok, hanem ahogy minden mást is, ezt is együtt találjuk ki! :) 

Ahhoz, hogy a legönazonosabb, legjobban hozzátok illő helyszínt megtaláljuk felteszek pár ismerkedős kérdést, ami alapján már nagyjából tudni fogom, hogy mi illik majd az elképzeléseitekhez, hozzátok. 

Ezt tovább segíti az a kis közel 20 oldalas doksi is fotókkal, infókkal, ami összefoglalja az elmúlt 12 fotós évem legszebb fotós helyszíneit ! :)

HA STÚDIÓ FOTÓZÁBAN GONDOLKODUNK, TE AJÁNLASZ STÚDIÓT? 

Ha nincs kimondottan olyan stúdió, amibe már előre beleszerettetek, igen. Sok gyönyörű berendezett stúdió van Budapesten (és az ország más területein is) amit jó szívvel ajánlok. 

Ilyen például: Nordix, The frame, Frame4 studio, Zone studio

A stúdiót minden esetben nektek kell foglalni és a csomag árak nem tartalmazzák a díját.

bottom of page